Ravintola Sasor

Wineroom & Private Lounge

Sasor Wineroom & Lounge on uusi täyden palvelun juhla- ja kokoustila: oma sisäänkäynti ja wc, projektori ja valkokangas. Tilaa noin 30 hengelle, räätälöidyt menut ja myös ohjelmaa halutessanne. Täysin oma rauha kaikkine ravintolapalveluineen. Järjestitpä sitten kokouspäivää, henkilökunnan juhlaa, syntymäpäiviä, muistotilaisuutta, karonkkaa; tule tutustumaan private loungeemme ja ihastu!

Olemme laatineet alla olevia ehdotelmia suunnitelmienne tueksi. Voitte niistä tehdä suoraan tilauksen ja varauksen. Mikäli näistä ei löydy toivomaanne kokonaisuutta, henkilökuntamme on käytettävissänne ja valmiina suunnittelemaan täydellisen ratkaisun juuri teille.

Menuja

Cocktail bufee

Hunajamarinoituja kasviksia, pikantit herkkusienet, gini-sitruuna graavattua lohta ja siianmätismetanaa, pippuroitua porsaanfileetä ja luumuhilloketta, poronmaksaa ja kuusenkerkkäsiirappia, briejuustoa ja hedelmiä, talon rosmariinileipää.

25 €/hlö

Salaattibufee

Raikas vihersalaatti & talonsoosi, marinoituja kasviksia, talon rosmariinileipää. Lisäksi valitse seuraavista kolme; pottu-kaprissalaatti, punajuuri-juustosalaatti, metsäsienisalaatti, savulohi-tattarisalaatti, kepeä katkarapusalaatti, leipäjuustosalaatti, feta-couscous & mintulla maustettu jogurttisoosi.

22 €/hlö

Soppabufee

Timjamilla maustettua savuporosoppaa tai oikeasti kermaista lohisoppaa tai pikanttia kana-maissi soppaa tai pitkään haudutettua lihasoppaa, talon rosmariinileipää ja maalahdenlimppua

15 €/hlö

Vatitarjoilu

Kokonaisena paahdettua peuranpaistia, yrtti-kermapottua, kauden kasviksia ja riistasoosia. Alkuun pöytiin tarjoiltu vihersalaatti.

26 €/hlö

Vadelma- tai suklaamoussekakkua, kahvi/tee

10 €/hlö

Viinitastingit

Punaviinien eri rypäleet

10-15 henkilöä á 42 €

15-20 henkilöä á 39 €

+20 henkilöä á 37 €

Valkoviinien eri rypäleet

10-15 henkilöä á 42 €

15-20 henkilöä á 39 €

+20 henkilöä á 37 €

Kuplia prosecosta sampanjaan

10-15 henkilöä á 42 €

15-20 henkilöä á 39 €

+20 henkilöä á 37 €

Makeat viinit

10-15 henkilöä á 42 €

15-20 henkilöä á 39 €

+20 henkilöä á 37 €

Maistelussa 5 x 8cl viiniä, paitsi makeassa 6 x 4cl. Halutessanne maisteluun voidaan ottaa sopivia ruokia sisältävä maistelulautanen á 10 €/hlö.

Esiintyjiä

Järjestämme tilaisuuteenne halutessanne myös esiintyjiä. Kysy lisää!

Pasi Vainionperä duo/trio
Johanna Debreczeni & Pianisti
Mila Acoustic
Stand up

Muotoutuva tila

Tila muotoutuu helposti eri tarkoituksiin ja sopii noin 30 hengelle. Pöytiä voidaan järjestää eri muotoihin:

U–malli pylvään ympärille
Kolme pitkää pöytää vierekkäin
Kaksi pitkää pöytää vierekkäin

Kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme paikan päällä, lähetä sähköpostia ( sasor@sasor.fi ) tai soita meille ( 0103246740 ), niin suunnitellaan ja järjestetään loistava tilaisuus.