Ravintola Sasor

Onnistuneet tilaisuudet

Meillä järjestät onnistuneet tilaisuudet ja tapahtumat. Upeat uudet ja tunnelmalliset ravintolatilamme sopivat suuriin tai pieniin tilaisuuksiin, esimerkiksi kokouksiin, syntymäpäiviin tai perhejuhliin. Valittavana monenlaisia kokonaisuuksia, juuri teidän mieltymysten ja budjetin mukaan.

Etsitkö yksityistä tilaa isommalle seurueelle?

Tutustu uuteen Wineroom & Private Lounge -tilaamme

Ruoka ja juoma tilaisuuksiin

Kerro meille tilaisuuden luonne ja toiveesi, luodaan yhdessä sopiva kokonaisuus. Yksi, kaksi, kolme ruokalajia? Lihaa, kalaa, kanaa vai jotakin muuta? Juomapaketit ruokia mukaillen? Vai vapaat kädet henkilökunnalle yllättää? Olemme täällä sinua varten, palvelemme erittäin mielellämme.

Kevään ryhmämenu-esimerkki

Loistavat puitteet kokouksille

12 hengen kabinettimme soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja tapaamisiin. Tilassa hyvät puitteet onnistuneille esityksille - videoprojektori, valkokangas, fläppitaulu ja muut tarvikkeet käytössänne.

Tapahtumia lähellä

Mukavan tilaisuuden saatte myös yhdistämällä illallisen Tampere-talon tai Pakkahuoneen ohjelmatarjontaan:
Tampere-talon tapahtumat
Pakkahuoneen tapahtumat

Voit ostaa meiltä pääsyliput seurueellesi Night Club Tähteen kahden euron alennuksella. Pääsette lipuilla jonon ohi ja näin vältytte myös jonotukselta.
Night Club Tähti

Kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme paikan päällä, lähetä sähköpostia ( sasor@sasor.fi ) tai soita meille ( 0103246740 ), niin suunnitellaan ja järjestetään loistava tilaisuus.