Ravintola Sasor

Järjestä pikkujoulut Sasorissa

Tunnelmalliset ravintolatilamme muuntautuvat moneksi. Käytössänne ovat 12- ja 30-hengen kabinetit, sekä ravintolasalia on mahdollista myös varata yksityistilaisuuteen aina 120 hengelle asti.

Ruoka ja juoma

Kaksi, kolme vai viisi ruokalajia? Ohessa pari menukokonaisuus ehdotelmaa. Toteutamme myös toiveidenne mukaiset menut saatavuuden mukaan. Viinit ovat lähellä sydäntämme, niinpä olemme valinneet teille mahtavat, täydentävät makuparit menuille jo valmiiksi. Toki myymme myös pulloittain viinejä seurueille toiveidenne mukaan.

Pienet ja suuret seurueet

Ravintolaamme sopivat pienet ja suuret pikkujouluseurueet. Sasorin Private Loungeen sopii suurempi ryhmä omalla rauhalla ja ohjelmalla. Tilaa noin 30 hengelle! Lue lisää Loungesta. Menumme ovat tarkoitettu yli 6 hengen ryhmille. Kabinettimme on myös varattavissa yli kuudelle hengelle ja on optimaali 12 hengelle. Tiiviisti kabinettitilaan mahtuu jopa 15 henkeä. Ravintola salimme puolelle mahtuu 55 henkeä ja koko ravintolaan noin 80 ruokailijaa.

Tapahtumia

Mukavan tilaisuuden saatte myös yhdistämällä illallisen Tampere-talon tai Pakkahuoneen ohjelmatarjontaan:
Tampere-talon tapahtumat
Pakkahuoneen tapahtumat

Pikkujoulumenu

3 ruokalajia

Katso menu ›

Varaa ilta pikkujouluille!

Kysy lisää palvelevalta henkilökunnaltamme paikan päällä, lähetä sähköpostia ( sasor@sasor.fi ), lähetä viesti Facebookissa, tai soita meille ( 0103246740 ), niin varataan ajankohta teidän pikkujouluillalliselle.