Sasor
”Ravintola Sasor sai alkunsa nuoren tytön sydämessä jo vuosia sitten. Nyt se on palvellut ihania vieraita yli seitsemän vuotta. Teemme edelleen kovasti töitä päivittäin yhdessä upean henkilökuntani kanssa, jotta voisimme palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla.
Hinta-laatusuhde on meille tärkeää, ja haluamme pitää kokonaisuuden korkealla: ruoka, juoma, palvelu, miljöö… Tervetuloa nauttimaan, oli sitten kyseessä lounas, päivällinen, perhe- tai yritysjuhla. Olemme täällä sinua varten.”
– Sasorin Sari
Menut
Kolme kertaa vuodessa vaihtuva menumme tarjoilee puhtaita, rehtejä makuja kauden raaka-aineista. Suosimme lähitilojen lihoja ja kotimaisuutta. Saisiko olla jotain pientä purtavaa, raikas salaattiannos vai tuhti pihvi? Tarjoamme myös yli kymmenen hengen ryhmille menukokonaisuuksia, jotka voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden ja mieltymysten mukaan.
Tervetuloa syömään!
Tee pöytävaraus puhelimitse 010 324 6740, sähköpostitse sasor@sasor.fi tai varausjärjestelmästämme. Pöytävaraus on voimassa vahvistettuamme sen sinulle. Varauksen samalle päivälle teet kätevimmin puhelimitse.
Ajankohtaista
Riesling ja Parsa
Pe 3.5.2024 klo 18:00
Tastingissa kevään paras makupari, Riesling ja Parsa. Hienoja Riesling-viinejä ja niihin sovitettuja parsa annoksia maistellaan 3.5.2024 klo 18:00 Ravintola Sasorissa Tampereella. Tastingissa on mukana neljä erilaista viiniä, joille on sovitettu ihanan keväisiä parsa-annoksia. Maistelun hinta on 42 euroa, sisältäen sekä viinit, että maisteluannokset. Halutessasi voit maistella vain viinit (25e). Viinitastingin pitää viiniasiantuntija Anniina Schreiner (WineandBeyond.fi). Tapahtuma on osa Rieslingviikot 2024 – teemaviikkoja, järjestäjänä Saksan viinitiedotus. Ilmoittautumiset sasor@sasor.fi. Tervetuloa!
Sasorin parsaviikot 17.4.-
Sasorin parsakausi 2024 on täällä!
Juhlista kevättä herkuttelemalla! Ja mikä olisikaan varmempi kevään merkki kuin parsaviikot. Kun haluat herkutella pitkän kaavan mukaan, suosittelemme valitsemaan kokonaisen parsamenun 56€/hlö. ALKUUN Parsaa ja kylmäsavulohta (L,G) TAI Salaatti valkoisesta parsasta, mozzarellasta ja paahdetuista kirsikkatomaateista, balsamicosta ja parsavaahtoa (L,G) KESKELLE Paistettuja ahvenfileitä, paahdettua valkoista ja vihreätä parsaa ja tillihollandaisea (L,G) TAI Paistettua naudan fileetä, parsapyreetä, juureksia ja tummaa parsasoosia (L,G) JÄLKEEN Sitruunaposset, raastettua vihreää parsaa ja sitruunankuorta (L,G) TAI Räiskäleitä, vaniljajäätelöä ja parsa-raparperihilloa (L)Rauhallinen lounaspaikka haussa?
Arkipäivisin
Teimme Sasorissa muutoksen lounastarjontaan vuodenvaihteessa ja palautteiden perusteella se on erittäin pidetty muutos. Mikäli kaipaatte pienellä porukalla kokous-kabinettia lounas-aikaan, molemmat ovat yli 6 henkilön seurueille käytössä ilman tilatakuuta. Muistathan tehdä varausta!